Contact

+32 (0)471 252 197

Tijdelijk geen activiteiten ten gevolge van coronavirus

tijdelijk gesloten omwille van het coronavirus

Regenbooghuis Limburg vzw heeft besloten om per direct de ontmoetingsruimte in de Meldertstraat te sluiten voor publiek. Dat betekent dat ook alle evenementen van verenigingen die gepland stonden, voorlopig niet doorgaan. Deze maatregelen gelden in elk geval tot en met woensdag 8 juni aanstaande.
Dit besluit is genomen op basis van de richtlijnen vanuit de overheid. Deze hanteert het principe van zogenaamde ‘social distancing’ met het doel verspreiding van de Corona- epidemie tegen te gaan.

Indien je nood hebt aan een gesprek, kan dat nog steeds via onze Facebook pagina, Whatsapp en mail (info@regenbooghuislimburg.be). Ook zullen we regelmatig LIVE gaan via facebook, en organiseren we een 'Meet & Greet' via Google Meets. Houd dus zeker onze facebookpagina in de gaten, en graag tot snel!

 

Regenbooghuis

Daarnaast kun je voor een gesprek ook bij https://www.lumi.be/ terecht. We houden jullie op de hoogte over het verloop van deze maatregelen. We hopen jullie zo snel als mogelijk terug te zien in het Regenbooghuis. Draag zorg voor elkaar en graag tot ziens.

#rbhl #regenbooghuislimburg #socialdistancing #corona #çavaria