Contact

+32 (0)471 252 197

We zijn (voorlopig beperkt) weer open.

poster met de 7 gouden corona regels

Lieve mensen, de ontwikkeling van het aantal corona besmettingen is niet bemoedigend. Doordat we elkaar weer mogen ontmoeten, waardoor een aangename en prettige sfeer ontstaat, lijkt ons het gevoel te geven dat alles weer genormaliseerd is. Helaas is dat nog niet zo, zoals die cijfers duidelijk aantonen. Het voltallige team van het Regenbooghuis vraagt jullie dan ook nogmaals met klem om de "7 gouden regels" strikt in acht te nemen, ook wanneer jullie ons huis bezoeken.

Bovendien vragen we dat één persoon per groep diens telefoonnummer of mailadres aan ons doorgeeft. Die maatregel moet er voor zorgen dat mensen in geval van een besmetting eenvoudiger kunnen worden verwittigd. Deze gegevens zullen we na 14 dagen vernietigen. Vanaf 25 juli zullen jullie een mondmasker moeten dragen, voordat je aan een tafel plaatsneemt. Ook wanneer je het toilet bezoekt, dien je een mondmasker te dragen.

Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen, bezoekers én vrijwilligers, gezond blijven. Waardoor we elkaar ook de komende tijd nog kunnen blijven ontmoeten.

#samentegencorona #rbhl #regenbooghuislimburg

Indien je nood hebt aan een gesprek, kan dat nog steeds via onze Facebook pagina, Whatsapp en mail (info@regenbooghuislimburg.be). Ook organiseren we voorlopig nog enkele digitale ontmoetingsmomenten, 'Meet & Greet' via Google Meets. Houd dus zeker onze facebookpagina in de gaten en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en graag tot snel!

 

logo van lumi, voorheen bekend als holebifoon

Daarnaast kun je voor een gesprek ook bij https://www.lumi.be/ terecht. We houden jullie op de hoogte over het verloop van deze maatregelen. We hopen jullie zo snel als mogelijk terug te zien in het Regenbooghuis. Draag zorg voor elkaar en graag tot ziens.

#rbhl #regenbooghuislimburg #socialdistancing #corona #çavaria