Als partner

Zou je graag samenwerken met Regenbooghuis Limburg? Als regionaal aanspreekpunt rond seksuele en genderdiversiteit, en warme thuishaven voor de Limburgse regenbooggemeenschap, staan wij hier zeker voor open! 

Wat een partnerschap zoal inhoudt?

  • We geven vormingen rond seksuele diversiteit en genderdiversiteit aan andere organisaties (scholen, woonzorgcentra,…). Hierbij bekijken we graag samen wat de noden, wensen en verwachtingen zijn.
  • We sensibiliseren Limburgse gemeentebesturen om stil te staan bij hun regenboogbeleid en de uitstraling die ze hebben naar hun burgers. Daarnaast ondersteunen we steden en gemeenten die zich engageren voor het realiseren van een meer inclusief beleid binnen hun gemeente (zoals het implementeren van genderneutrale taal, het wegwerken van administratieve ongelijkheid, en het geven van vormingen aan gemeente- en OCMW-personeel.

Samen met jou werken we graag een actie, vorming, project of traject uit rond deze thema’s en doelgroepen. Interesse? Laat het ons weten via info@regenbooghuislimburg.be!

Lid worden

Als je een lidkaart aanschaft van een van onze aangesloten verenigingen die gebruikt maakt van de çavariapas, ben je ook automatisch lid van Regenbooghuis Limburg.

Je lidkaart is dan een çavariapas met op de achterkant het logo van de vereniging in kwestie en RBHL. Hiermee geniet je van allerlei voordelen, waaronder korting op regenboogfuiven en activiteiten.

Steun onze werking

Wil je onze werking graag steunen via een gift? Dat kan, door een bijdrage te storten op het rekeningnummer van Regenbooghuis Limburg (BE83-3350-6618-0015) met de vermelding ‘gift’.

Bespreek je een gift graag even? Geef ons dan een seintje via info@regenbooghuislimburg.be