Doe mee!

Als vrijwilliger

Regenbooghuis Limburg (RBHL) bestaat enkel dankzij de vele helpende handen van vrijwilligers. Wil je zelf ook je steentje bijdragen, bij een van onze verenigingen en/of werkgroepen? Neem dan zeker contact met ons op, via onthaal@regenbooghuislimburg.be

Als vereniging

Wilt jouw regenboogvereniging graag aansluiten bij Regenbooghuis Limburg? Dan kan je rekenen op heel wat praktische én inhoudelijke ondersteuning. Geef ons een seintje via info@regenbooghuislimburg.be, zodat we in de nabije toekomst kunnen samenzitten om onze samenwerking te bespreken!

Als partnerorganisatie

Zou je graag samenwerken met Regenbooghuis Limburg? Als regionaal aanspreekpunt rond seksuele en genderdiversiteit, en warme thuishaven voor de Limburgse regenbooggemeenschap, staan wij hier zeker voor open!

Samen werken we graag een actie, vorming of project uit rond deze thema’s en doelgroepen. Geef ons een seintje via info@regenbooghuislimburg.be

Lid worden

Als je een lidkaart aanschaft van een van onze aangesloten verenigingen die gebruikt maakt van de çavariapas, ben je ook automatisch lid van Regenbooghuis Limburg.

Je lidkaart is dan een çavariapas met op de achterkant het logo van de vereniging in kwestie en RBHL. Hiermee geniet je van allerlei voordelen, waaronder korting op regenboogfuiven en activiteiten.

Steun onze werking

Wil je onze werking graag steunen via een gift? Dat kan, door een bijdrage te storten op het rekeningnummer van Regenbooghuis Limburg (BE83-3350-6618-0015) met de vermelding ‘gift’.

Bespreek je een gift graag even? Geef ons dan een seintje via info@regenbooghuislimburg.be